fbpx

Google Ads

PPC kampanje - rezultati oglašavanja na koje možete računati i koji nadmašuju Vaša očekivanja.

Google Ads

Google Ads – plaćeno oglašavanje putem online medija je najisplativiji i najpopularniji način oglašavanja.Svaki klik doprinosi postavljenom cilju.Prednost je što plaćate samo klik koji se odnosi na kampanju – ni novčića više.Ako se pitate kako što više osoba dovesti na svoju web stranicu, odgovor je korištenjem Google Ads. Ovo je najefikasniji način oglašavanja putem tekstualnih oglasa.

Kako svojim kupcima prikazati najvažnije informacije?
Pomoću Google Ads možete oglašavati akcijsku ponudu, najbolji proizvod ili kvalitetnu usluge.  Oglašavati baš u onom trenutku kada kupci traže ono što Vi nudite.
Google Display
Drugi važan segment Google oglašavanja je Google Display. Ovaj Google servis omogućava da se oglas prikazuje osobama kad gledaju svoju omiljenu web stranicu, gledaju videozapis na YouTube, provjeravaju svoju elektronsku poštu ili koriste mobilne uređaje i aplikacije. Koristi se za prikazivanje slikovnih oglasa (banera), tekstualnih oglasa, kao i video oglasa.
Marketinški cilj kampanje
Za bilo koju marketing kampanju važno je znati podesiti parametre za ispunjenje cilja kampanje. Marketinški cilj kampanje može biti povećanje svijesti o brendu, povećanje prodaje ili povećanje lojalnosti.

Kako podesiti i koristiti prednosti Google Ads?

Prostor za oglašavanja postaje sve konkurentniji jer većina tvrtki prelazi na online oglašavanje. Postaje sve teže da se u masi oglasa baš vaš prikaže.

Zbog te gužve potrebni su vam stručnjaci sa kojima ćete surađivati i koji znaju podesiti postavke oglasa, koji će pratiti konstantne promjene oglašavanja i koji će moći odvojiti vrijeme za podešavanje, praćenje i analizu kampanje.

Proces rada

Način na koji mi pristupamo upravljanju Google Ads

Plaćeno oglašavanje

Istraživanje tržišta

Slušamo i čujemo što pričate. Učimo o vašem poslovanju, analiziramo tko je vaša publika i koje ciljeve želite da postignete.

Next Process
Online oglašavanje

Istraživanje konkurencije

Pored toga što istražujemo industriju u kojoj poslujete, istražujemo i tko je vaša konkurencija.

Next Process
marketing strategija

Izrada strategije

Na osnovu napravljenjog istraživanja i analize definiramo najbolju marketing strategiju za plaćeno oglašavanje.

Next Process
marketing strategija

Kreiranje kampanje

Kreiranje oglasa, praćenje, optimizacija, ponavaljanje. Radimo proaktivno i uvijek se trudimo da napravimo bolje.

Next Process